Studentenkorting op Adam studiomonitors

25 September 2016

Studentenkorting op Adam studiomonitors

Op zoek naar een set kwalitatieve studio monitor speakers om op professioneel niveau tracks te produceren of te masteren? Adam introduceert speciaal voor de student een kortingsactie!

Korting voor studenten

Ben jij student aan een muziek- of videogerelateerde opleiding aan een hogeschool voor een academische graad (bachelor, master of doctoraal) of beroepskwalificatie? Dan kan je aanspraak maken op deze speciale Adam kortingsactie. De vorm van beroepsonderwijs moet overeenkomen met de algemene term van hoger onderwijs.

De kortingsactie

Wil jij een set Adam studiomonitors of een subwoofer kopen? Kom dan langs met je collegekaart (of stuur deze per e-mail). Wij sturen je na goedkeuring een kort formulier waarna je de gewenste Adam producten met 10% korting kan bestellen. Ben je dus op zoek naar een F-series speaker zoals de Adam F5 of Adam F7 of een AX-series speaker zoals de Adam A3X, Adam A5X, Adam A7X, Adam A8X of zelfs Adam A77X? Dan is dit de perfecte deal! Ook Adam subwoofers zoals de Adam Sub7, Adam Sub8 of Sub10 MK2 zijn te kopen met korting. Let wel op dat de korting niet geldig is op speciale kortingsbundels zoals bijvoorbeeld de Triple7 bundel.

De actie loopt vanaf vandaag tot en met 31 december 2016.