Tot € 300,- korting op jouw nieuwe Apollo

01 Augustus 2022
Tags: Nieuws

Tot € 300,- korting op jouw nieuwe Apollo

Universal Audio stelt nooit teleur. Niet alleen met hun producten, maar ook met deze onweerstaanbare actie. Je ontvangt namelijk bij aankoop van een Apollo Desktop audio interface direct tot maarliefst € 300,- korting. Je hebt geen kortingscode nodig, want de prijzen hebben we je al voor je doorgevoerd! Zo kost de headliner, de Apollo x4 Heritage Edition, je geen € 2.299,- maar € 1.999,-. Ook de instappers, de Apollo Solo en de Apollo Solo USB, zijn tijdelijk in prijs verlaagd van € 699,- naar € 499,-.

Tot en met 31 oktober 2022 gelden de volgende kortingen:

 

Naast de top-op-the-range hardware producten van Universal Audio, zijn hun plug-ins de meest spraakmakende uit de industrie. Van Auto-Tune tot de legendarische Teletronix LA-2A emulatie; je kan niet meer zonder als je 't eenmaal hebt. Wat de Apollo's speciaal maakt, is dat er een zogenaamde DSP-chip is ingebouwd waar de plugins op draaien. Dat zorgt ervoor dat je de CPU van je computer minder belast en dus ultieme creatieve vrijheid hebt en met ultra-lage latency kunt opnemen! Sinds kort zijn een aantal UAD plugins trouwens ook native te draaien om macOS, meer daarover in ons eerdere blogbericht over UAD Spark.

VOORWAARDEN

Eén van de bovenstaande geluidskaarten moet tussen 1 augustus en 31 oktober 2022 worden aangeschaft, online of bij ons in de winkel. That's it!