Novation Bass Station II Analoge Synthesizer

Waardering:
88% of 100
11  beoordelingen
Bass Station II is een analoge mono-synth gebaseerd op de Bass Station maar dan in een 21eeuws jasje.
€ 363,00 Incl. BTW
Levertijd: 3 werkdagen (afh. van leverancier)
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video Novation Bass Station II Analoge Synthesizer

Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Novation Bass Station II Analoge Synthesizer

Bass Station II is een analoge mono-synth met een talent voor bas, maar beschikt ook over de mogelijkheid om scherpe leads te creëren. Hij brengt de beste elementen van de oorspronkelijke Bass Station in een gloednieuw ontwerp met herwerkte modulatie effectenen en filters. Hij klinkt zoals de Bass Station, maar dan een nog veel groter geluid.

Het signaalpad is puur analoog met ook de sectie effecten. De hardware is uitgevoerd in modules met speciale potten, schakelaars, regelaars en knoppen voor alle belangrijke parameters. U kunt het opslaan en oproepen van patches op Bass Station II gemakkelijk met de patch knoppen. Hij wordt geleverd met 64 killer patches en ruimte voor 64 van uw eigen geluiden en je kunt meer opslaan op uw computer.

Gegevens

De key-mech bestaat uit 25 full-size toetsen die aanslag gevoelig zijn met toewijsbare aftertouch. Hij is ontwikkeld als een "synth -action" keyboard waarbij elke toets individueel geveerd is wat resulteert in een licht spelend keyboard. Bass Station II is een volledig klasse compatibel MIDI-apparaat met MIDI I/O met 5 pin din poorten voor het aansluiten van andere MIDI sequencers of met uw computer via USB. U kunt zelfs een extern instrument aansluiten en voer het door Bass Station II analoge filter en effecten.