Numark Mixtrack III

Waardering:
78% of 100
17  beoordelingenBeoordeel dit product
De Numark Mixtrack 3 is een all-in-one controller voor Virtual DJ 8 LE. De Numark Mixtrack III is ideaal voor zowel beginnende als gevorderde DJ's die een overstap willen maken naar digitaal DJ'en.
€ 175,00 Incl. BTW
Levertijd: 21 werkdagen (afh. van leverancier)
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel
Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Numark Mixtrack III

De Numark Mixtrack 3 is een all-in-one controller voor Virtual DJ 8 LE. De controller kan 2 kanalen binnen deze welbekende DJ software aansturen en beschikt over toegewezen filters per kanaal. Dankzij zijn betaalbare prijspunt is de Mixtrack III een geweldige keuze voor beginnende producers. In tegenstelling tot zijn grote broer, de Mixtrack Pro III, heeft deze DJ controller géén ingebouwde geluidskaart. Dit houdt in dat het op deze controller niet mogelijk is om speakers of een hoofdtelefoon aan te sluiten.

De controller is sterk verbeterd ten opzichte van zijn voorganger, de Mixtrack 2. Zo zijn er nu filterknoppen per kanaal aanwezig en zijn de jogwheels op het apparaat sterk verbeterd. Daarnaast kan de multifunctionele touchstrip ingezet worden om de effecten binnen Virtual DJ op een creatieve wijze te bedienen. Deze Numark Mixtrack III is uitgerust met veel creatieve functies, te gebruiken op de 16 multifunctionele verlichte pads. De 2x8 pads zijn onder andere in te zetten voor het triggeren van hot cues, handmatige loops, auto loops en samples.

Start je set op een creatieve manier met de meegeleverde loops uit de 6 Prime Loops sample packs. In totaal gaat het om meer dan 380 instrumental loops, drum kits, one shots en meer!

Gegevens

- 2-kanaals DJ controller met high-resolution aluminium jogwheels

- 100mm nauwkeurige pitch sliders

- 16 multi-function performance pads

- Toegewezen filter knoppen

- FX sectie

- Multifunctionele touchstrip voor effectcontrole en strip search

- Inclusief Virtual DJ LE 8

- Inclusief Prime Loops