Pioneer DDJ-RX rekordbox DJ controller

Waardering:
76% of 100
101  beoordelingenBeoordeel dit product
De eerste Pioneer Rekordbox DJ controller is een feit met de Pioneer DDJ-RX. Bereid je tracks en set voor in rekordbox dj, sluit op locatie je DDJ-RX aan en het feest kan beginnen!
Niet meer leverbaar
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

  Video Pioneer DDJ-RX rekordbox DJ controller

  Schrijf uw eigen review

  Reviews

  Schrijf een review

  Specificaties Pioneer DDJ-RX rekordbox DJ controller

  Tegelijkertijd met de officiële presentatie van Rekordbox DJ komt Pioneer met deze speciaal ervoor ontwikkelde DDJ-RX controller. De Pioneer DDJ-RX is een uitgebreide 4-kanaals rekordbox DJ controller, waarmee je dus alle vier decks van Rekordbox DJ op een eigen kanaal kunt laten binnenkomen. Deze kanalen zijn elk voorzien van level LEDs (digitale vu-meters) en natuurlijk gain (trim) control. Nieuw op de DDJ-RX zijn de Beat parameter knoppen, Sampler Cue mode en de Sequencer mode - waarmee je in no-time sample-acties kunt opnemen en loopen. Bovendien heeft de de DDJ-RX verbeterde MIC kanalen, met een erg goede sound.

  De DDJ-RX bezit low latency jogs (extreem goede reactietijd) met display, zodat je direct cue- en afspeelinfo ziet. De verdere interface/lay-out vormt een zeer goede afspiegeling van de Rekordbox DJ software. Het Plus Pack Rekordbox DJ (de uitbreiding van rekordbox zodat het DJ software wordt, t.w.v. € 139) wordt uiteraard meegeleverd met de DDJ-RX. Heel erg fijn is dat Rekordbox DJ enorm snel reageert (low latency).

  DDJ-RX effecten in Rekordbox DJ

  Met de DDJ-RX activeer en controleer je in een oogwenk de vele effecten in Rekordbox DJ. Bovendien heb je enorm veel handige controls om je creativiteit de vrije loop te laten, waaronder Performance Pads met multikleuren LEDs eronder, die bovendien aanslaggevoelig zijn. Zo trigger je Quantized hot cues, een Slicer en nieuwe Pad FX en verrijk je je sets met de volgende effecten:

  • PAD FX: Hiermee kun je multi FX chains (bundels) maken m.b.v. alle 16 pads
  • Sound Color FX: de effectbuttons van de DDJ-RX triggeren standaard Noise, Crush, Pitch en Filter.
  • (Nieuw) Sequencer: Hiermee kun je je creatieve pad routines opnemen, afspelen en loopen in een oogwenk
  • Release FX: Schakel op snelle maar creatieve wijze al je effecten in een keer uit onder begeleiding van een vinyl brake, echo of back spin
  • Beat FX: Je kunt maximaal 3 van de quantized BEAT FX selecteren en de parameters individueel manipuleren
  • Quantized Beat Jump: spring een gewenst aantal beats terug of vooruit, uiteraard naadloos dankzij Quantize
  • Slip mode: Net als op de CDJ2000NXS blijft de track met Slip Mode op de achtergrond doorspelen terwijl je een loop of scratch inzet bijvoorbeeld

  Andere kenmerken van de DDJ-RX

  De DDJ-RX heeft meerdere inputs en outputs. Je kunt daarom ook nog CDJ's of draaitafels aansluiten en de DDJ-RX als stand-alone mixer gebruiken. Bovendien heb je naast een gebalanceerde master uitgang ook nog een tweede master out met tulpaansluiting en een aparte Booth out (jack/TRS). De DDJ-RX is erg solide en degelijk gebouwd en ook intern koop je met de DDJ-RX een hoogwaardige controller; de audio circuits zijn van erg hoge kwaliteit.

  Op het gebied van functionaliteit kunnen we je verder melden dat de crossfader curve af te stellen is, dat er een fader start optie is, dat je needle search (zoals o.a. op de CDJ2000NXS) kunt gebruiken om snel door een track te zoeken en dat de controller klaar is voor DVS (tijdcode) gebruik (Rekordbox DVS is een optionele, betaalde download, verkrijgbar via PioneerDJ.com)

  * niet te combineren met andere acties/aanbiedingen

  Gegevens

  Software: rekordbox dj

  Inputs: CD x 2 (tulp/RCA), Lijn/phono x 2 (tulp/RCA), MIC x 2 (XLR & 6,35mm TRS /jack x 1, 6,35mm TRS jack x 1)

  Outputs: Master Out x 2 (tulp/RCA x 1, XLR x 1), Booth Out x 1 (6,35mm TRS/jack), Hoofdtelefoon Monitor Out x 2 (voorzijde - 6,35mm TRS jack, 3,5mm stereo mini jack)

  Andere aansluitingen: USB (Type B) x 1

  Frequentie respons: 20Hz - 20kHz

  Totale harmonische vervorming ratio (THD): 0.003% of minder (PC)

  Signal-to-Noise ratio: 107 dB of meer (PC)

  Maximale buitenafmetingen: 664 x 70.4 x 353.4 mm

  Gewicht: 5,8 kg

  Nu met gratis derde jaar garantie met ingang van 1-12-2015.