Pioneer DJM-900 NXS2

Waardering:
85% of 100
63  beoordelingenBeoordeel dit product
Ook de DJM-900 Nexus heeft een opvolger gekregen: de nieuwe DJM-900 NXS2. Met deze mixer zijn grote stappen gezet in het verbeteren van geluidskwaliteit (64-bit processing), effect mogelijkheden en Rekordbox DJ compatibiliteit. Nu tijdelijk met gratis Prodector DJM900NXS2. Geef in het opmerkingenveld aan dat je van deze actie gebruik wilt maken
€ 2399,00 Incl. BTW
Op werkdagen voor 17u besteld, morgen in huis*
Gratis Prodector
Pioneer DJM-900 NXS2
+
Prodector DJM900 NXS2 beschermkap
- 100%
Bespaar € 40,99
€ 2399,00
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video Pioneer DJM-900 NXS2

Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Pioneer DJM-900 NXS2

Pioneer’s gloednieuwe DJM-900 NXS2 is het resultaat van de jarenlange ervaring van Pioneer op de markt voor DJ’s. Pioneer heeft geluisterd naar de verbeterpunten en dit verwerkt in hun gloednieuwe, ultieme club DJ mixer: de Pioneer DJM 900 NXS2.

Sublieme geluidskwaliteit

De nieuwe Pioneer DJM900 Nexus 2 beschikt over een verbeterd audiopad ten opzichte van eerdere Pioneer mixers. Dit mengpaneel heeft een warm, eerlijk geluid dat perfect zal klinken op elk geluidssysteem, het is dan ook het eerste mengpaneel dat over 64-bit processing beschikt.

Waarom DJM-900 NXS2 kopen bij ToneControl?

  • Gegarandeerd de laagste prijs*
  • Gratis leentoestel bij defect
  • 2 jaar garantie op Pioneer DJ gear
  • Altijd de beste service

Vernieuwde effectsectie

Ook de effectsectie is verbeterd. De ‚FX Touch Strip’ is vervangen voor touch-screen knoppen met FX time parameters (zoals 3/4e beat of 4 beats) waardoor effecten nog directer te bedienen zijn.

Daarnaast zijn de Color FX voorzien van een extra ‚parameter’ knop om meer diepte te kunnen creëren. Zo kan met deze parameter knop bijvoorbeeld de resonantie van het Filter effect of het level van het Noise effect bediend worden. Het gate/compressor effect is tevens vervangen voor de 'filter sweep' (bekend van de DJM-800).

Tevens beschikt de DJM-900 Nexus 4 over nieuwe BPM effecten, waaronder ‚Helix’ (een opbouwend effect) en ‚Ping Pong’ (een ping-pong delay). Voor alle effecten kan geselecteerd worden of deze op de hoge, midden of lage frequentieband van het audiosignaal gebruikt moeten worden. Zo kan bijvoorbeeld een echo gemakkelijk alleen op de hogere frequenties toegepast worden (om ‚rumble’ te voorkomen) en kan een roll bijvoorbeeld op het volledige frequentiespectrum plaatsvinden. Ook het geliefde 'reverb' (galm) effect op de DJM-900NXS2 is met noemenswaardige stappen verbeterd ten opzichte van zijn voorganger.

Dubbele USB aansluiting

De DJM 900 NXS2 kan nu direct op twee computer met Rekordbox DJ aangesloten worden zodat een overgang tussen twee digitale DJ’s gemakkelijker plaatsvindt. Wissel gemakkelijk de gebruikte USB/MIDI kanalen en begin de set direct! Uiteraard is er ook aan Digital Vinyl System DJ's gedacht met de ingebouwde DVS support.

Phono pre-amps

De DJM-900NXS2 beschikt over vier opnieuw ontworpen draaitafel voorversterkers met 2 grote aarde klemmen, zodat er voor elk kanaal een draaitafel aan te sluiten is.

Headphone aansluiting

Het is nu mogelijk zowel een headphone met 3,5mm jack zowel als 6,35mm jack aan te sluiten. Je kunt dus met een gerust hart je geliefde jack adapter vergeten!

Send & Return

Het is nu mogelijk om de effectbron te laten terugkomen op een kanaal op de DJM-900NXS2, zodat een extern effectapparaat in combinatie met de effecten van de DJM-900NXS2 te gebruiken is. Ook kan een effect app (bijvoorbeeld de RMX-1000 app) via de iPad aangesloten worden middels InterApp (officieel ondersteund).

Andere verbeteringen

- Magvel crossfader

- Verbeterde Gain, EQ en Fader curves

- Verbeterde VU meters (nog maar een enkele rode LED en een OVER indicator)

- Smart Peak Limiter

* t.o.v. andere Nederlandse Pioneer DJ dealers

Gegevens

Number of channels 4 x audio channels, 2 x MIC channels

Input ports Digital In x 4 (coaxial), Line In x 4 (RCA), Phono x 4 (RCA), MIC x 2 (XLR & ¼-inch TRS jack x 1, 1/4” TRS JACK x 1)

Output ports Master Out x 2 (XLR x 1, RCA x 1), Booth Out x 1 (1/4“ TRS jack), Headphone Monitor Out x 1(1/4” stereo jack, 3.5mm stereo min-jack), Rec Out x 1 (RCA), Digital Out x 1 (coaxial)

Other ports Send x 1 (1/4” TS jack), Return x 1 (1/4” TS jack), USB B x 2, USB A x 1, Link (LAN) x 1

Sampling rate 96kHz

D/A converter 32bit

A/D converter 24bit

Frequency response 20Hz ~ 40kHz (Line)

Total Harmonic Distortion ratio 0.005% or less (Line-Master1)

S/N ratio 105 dB (Line)

Max external dimension

(W x D x H) 333 x 414.2 x 107.9 mm

Unit weight 8.0kg