Pioneer DJM-V10

De DJM-V10 is een 6 kanaals club/tour mixer met 4-voudige EQ, geweldige filters, enorm veel aansluitopties voor externe gear en met erg leuke extra's zoals Traktor/Serato DVS ondersteuning, Booth EQ, dual headphone out, enzovoort.
Niet meer leverbaar
  • Grote voorraad, snelle levering
  • Fysieke showroom in Haarlem
  • Retourneren kan ook in de winkel

Video Pioneer DJM-V10

Schrijf uw eigen review

Reviews

Schrijf een review

Specificaties Pioneer DJM-V10

De DJM-V10 is een 6-kanaals club/tour mixer met 4-voudige EQ en is het model dat nog boven de DJM-900NXS2 gepositioneerd is. Alles is in het werk gesteld om de mixer een warme, natuurlijke klank te geven. De DJM-V10 gebruikt intern 96kHz/64-bit processing en heeft hoge kwaliteit 32-bits AD/DA converters (met 124dB dynamisch bereik). Er kunnen totaal 4 draaitafels op de V10 worden aangesloten, tevens heeft ieder kanaal een digitale ingang en kan ieder kanaal gebruikt worden om Send effecten op terug te laten komen (waar je dan weer de filters/BPM effecten overheen kunt gebruiken).

Dankzij de uitgebreide Send/Return sectie op de DJM-V10 zijn je creatieve mogelijkheden eindeloos. Je kunt audio routen naar een van de vier ingebouwde effecten en naar maximaal twee externe effect apparaten. Stel een eigen configuratie samen door effectapparaten, gitaarpedalen, en meer aan te sluiten; zo personaliseer je je optredens. Stuur de audio terug naar het oorspronkelijke kanaal of mix rechtstreeks naar de master-uitgang. Wil je het geluid met effecten horen, zonder het brongeluid? Stuur het dan terug naar een apart kanaal en pas het verder aan met de filter. Je kunt zelfs specifieke effect-apps in je optredens gebruiken door je toestel via MULTI I/O aan te sluiten.

De Master Isolator op de DJM-V10 is gemodelleerd naar de DJM-1000 en gefine-tuned naar hedendaagse eisen. Dit geeft je de mogelijkheid om over de totale mix ook nog controle te hebben over alle frequenties.

De 4-bands Equalizers per kanaal geven je voor moderne tracks voldoende mogelijkheden om unieke mixen te maken.

Ieder kanaal heeft een LPF/HPF filter, los van de Filter/Send FX. De Filter/Send FX is vergelijkbaar met de Color FX van de huidige mixers en kan gebruikt worden bovenop de HPF/LPF filter. De filter-instelling per kanaal werkt vanuit de 0 positie links onderin en niet vanuit de 12-uur positie zoals je nu gewend bent op Pioneer mixers. Er zijn 4 parameter draaiknoppen met instellingen per filter.

De Master Mix knop zet de filters direct op de master, als Master Mix niet is geactiveerd kun je het filter op een kanaal laten terugkomen.

Er kunnen 2 externe effectors op de DJM-V10 worden aangesloten waar je geluid doorheen kunt sturen met de Filter/Send FX regelaars. De BPM effecten wijs je toe aan een kanaal met een drukknop per kanaal en niet meer met een draaiknop. Je kunt zo dus sneller het juiste kanaal selecteren waarop je een effect wilt hebben. De BPM Effect sectie heeft een touchscreen voor de bediening van de parameters en naast allemaal bekende effecten ook het nieuwe Shimmer effect. Tevens kun je op dit scherm de mixer instellen en kun je user- of eigenaars settings inladen (vanuit geheugen of user-settings vanaf USB)

De Compressor per kanaal kan gebruikt worden als een mix gedraaid wordt van vinyl rips of tracks die lang geleden gemasterd zijn, de compressor brengt het dynamisch bereik terug van een kanaal waardoor oude tracks beter gemixed kunnen worden met tracks die een moderne mastering hebben. De compressor zal op moderne tracks weinig effect hebben dus kun je deze beste uit laten staan bij normaal gebruik.

Als het geluid in de booth niet OK klinkt, gebruik je de nieuwe booth-EQ van de DJM-V10 en pas je het geluid aan dat uit de monitors komt. Dankzij de twee hoofdtelefoonuitgangen, elk met een eigen kanaal selector en niveauregeling, kun je gemakkelijk de decks overnemen van de vorige dj die zijn set net afsluit. Of als je back-to-back draait kunnen jullie beide bepalen welk kanaal je voorbeluistert.

DJM-V10 ondersteuning voor externe apparaten, apps en diensten

- Dj-software

Stuur rekordbox, TRAKTOR PRO 3 en Serato DJ Pro* aan.

- RMX-1000 voor iPad

Sluit je iPad aan via MULTI I/O, open de app RMX-1000 voor iPad en gebruik effecten en vooraf toegewezen samples. Zo bouw je sporen op en af, synchroon met de beat.

- ShowKontrol

De DJM-V10 ondersteunt het uitgebreide PRO DJ LINK-ShowKontrol-protocol. Zo kunnen dj's, technische producers, LJ's en VJ's alle belangrijke informatie van de DJM-V10 gebruiken, zoals de echte fader- en knopstanden. Daarmee kunnen ze geluid en beeld effectief uitlijnen en shows geven die het publiek van de sokken blazen.

Bovendien kunnen sommige DJM-V10-instellingen extern worden geconfigureerd via de ShowKontrol-software.

- DJM-REC

Neem je mixen op en archiveer ze eenvoudig via de app DJM-REC voor iPhone of iPad. Upload je geluiden naar clouddiensten of stream je sets moeiteloos live.

Gegevens

Color FX + 2 Send FX per kanaal instelbaar

14 BPM Effecten

Compatible met Showkontrol, Rekordbox DVS, Traktor DVS en Serato DVS (licenties los verkrijgbaar)

Magvel Crossfader met aanpasbare curve

De Monitor uitgang heeft 2-voudige toonregeling.

Als digitale uitgang heeft de V10 AES/EBU uitput,.

Er is een MIDI Out aansluiting voor externe muziek instrumenten.

VU meter logaritmes verbeterd zodat je beter je levels kunt bepalen aan de hand van de meters.

De Faders zijn verbeterd en de Crossfader Assign knoppen hebben witte achtergrond zodat ze beter in de club af te lezen zijn.