Vernieuwde Showroom: ToneControl 2.0

22 Mei 2021
Tags: Nieuws

Vernieuwde Showroom: ToneControl 2.0

Terug van weggeweest!

Met de lockdown achter de rug is het dan eindelijk zover; ook wij openen onze deuren weer voor het publiek. We nodigen jullie daarom allemaal van harte uit een keer een kijkje te komen nemen in onze volledig vernieuwde showroom. Welkom bij ToneControl 2.0!

Ondanks de tegenslagen van de afgelopen maanden zijn wij niet bij de pakken neer gaan zitten, in tegendeel! Voor ons was dit het uitgelezen moment om een plan uit te voeren dat al jaren in de maak was: het vernieuwen van onze showroom! Zo vind je nu onder andere een mooie Pioneer CDJ-3000, DJM-900 NXS2 en RMX-1000 set. Ook kan je de koplopers Technics SL-1210 MK7 en Pioneer PLX-1000 zij aan zij vergelijken en je eigen oordeel opmaken.

Onze nieuwe studio vormt het kloppend hart van onze nieuwe showroom. Hierin hebben wij een variërend aanbod van speakers tetoongesteld staan, die klaar staan om beluisterd te worden. Op dit moment staan in onze studio monitor set-up:

ToneControl Showroom Monitor Speakers ToneControl Showroom Drumcomputers

Onze vaste klanten herinneren zich vast nog wel het goeie ouwe gezellige ToneControl met de vier heren op een rij achterin de zaak, waar je tussen de bergen aan monitor speaker-dozen misschien nog wel een stoffig stuk gear tegenkwam dat de aandacht trok. De nieuwe showroom is misschien iets kleiner dan voorheen, maar die bergen aan dozen staan nu eindelijk in het magazijn, waar ze thuishoren! In een geheel nieuw jasje, en uiteraard nog even gezellig als voorheen, vinden wij dat onze showroom nu eindelijk uitstraalt wat wij met trots representeren: de moderne DJ & producer!

Naast onze meest populaire controllers en stand-alone DJ apparaten van Pioneer en Denon, hebben we een aantal toffe synthesizers en drumcomputers opgesteld staan. Op dit moment is dat:

ToneControl Showroom Synths ToneControl Showroom Pioneer Set

 

ToneControl Showroom Ingang

Wil je graag andere speakers beluisteren of een andere synthesizer uitproberen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Alvast van harte welkom namens het hele ToneControl team!

Toon, Roog, Luuk, Davey, Jip, Daan, Joris, Tommy en Peter